10 mars 2015

Zara LarssonJag följer Zara Larsson på Instagram och hennes blogg. Jag tycker att hon är en fantastisk tjej/kvinna med bra, starka värderingar och hon är inte rädd att säga vad hon tycker. Nu senast skriver hon om mansdominansen och hur många män som trycker ned kvinnor i världen. Det är ingenting konstigt. Så ÄR det! Det finns så mycket förtryck mot kvinnor i världen av män att det gör mig vansinnig. Kolla bara denna intervjun från Afganistan... http://uppskattat.se/den-kvinnliga-programledaren-blir-tillsagd-att-halla-kaften-men-hur-hon-svarar-da-ar-klockrent/

&#/&%#!"€%" Vad jag blir förbannad! (Vissa) Män tror de kan behandla kvinnor hur som helst!! Dokumentären från Indien som visades på SVT om Indiens dotter gör mig ännu mer förbannad. Vad i helvete är det för fel på världen!? Varför ska detta behöva hända?? 


Ja ha - då kanske ni tänker att ja, ja... det där är lång hemifrån och de har en helt annan KULTUR som  ger dem "rätten" att behandla kvinnor så. Men VAKNA då upp! För går jag in och läser vad många MÄN (pojkar) skriver till Zara Larsson på hennes Instagram och hennes blogg - om hur hon ska dö, straffknullas och allt möjligt! Det är VI! HÄR i Sverige som skriver de orden. 

Många tjejer som spelar dataspel likaså. Blir utsatta av män (pojkar) (idioter) på nätet. Som OM bara för att de är anonyma på nätet tror sig få säga vad som helst till vem som helst! JAG SPYYYYR i min mun av detta! Helvete - här jobbar jag för att lära mina barn att ALLT man säger på nätet måste man också kunna säga rakt ut till någon man träffa IRL. 

SKÄRPNING nu människor! Män! Pojkjävlar! Om min son någonsin skulle skriva några av de saker som skrivs till Zara Larsson - då jävlar skulle jag ta datorn ifrån honom! 

Och HEJA dig Zara Larsson!! Stå på dig! Stå upp för alla oss tjejer/kvinnor! Kärlek till dig! <3 p="">

Jenny

2 kommentarer:

Mizca sa...

Har inte direkt läst hennes blogg men såg nånting om henne när hon skrev om kondomgrejen - det var smart!
Hon är jävligt snygg också!

Lilla huset på prärien sa...

Ja håller helt med dig Mizca. Hon är väldigt snygg, då är det lätt att människor inte tar henne på allvar. Men hon har sunda, bra åsikter. En stark tjej!

Jenny