21 september 2014

Kulturnatt i HöganäsIgår var vi in en sväng till Höganäs med familjen för det var Kulturnatt och massor med aktiviteter i stan (byn). Vädret visade sig från sin bästa sida och vi hade en härlig höstkväll med ljumma vindar. Ljuvligt! Marcus på bilden stod och sålde amerikanska pannkakor och det doftade bara så gott så vi kunde inte låta bli. Barnen älskar dem med lite sirap på. Irakiska föreningen var på plats och bjöd på goda dadlar (jag älskar dadlar!) och sålde ett speciellt, platt bröd. 


Yngsta dottern är helt övertygad om att hon ska bli brandman när hon blir stor så det var STORA ögon när hon såg brandbilen med den höga stegen. Wow!!


Egentligen fanns det hur mycket som helst jag kunde visat er men mörkret kom ganska snabbt. Det sista vi hann med innan vi var tvungna att pinna hemåt (med trötta barn) var att kolla på Outrigger - kända från Melodifestivalen, som spelade på giraff-platsen. Jag kallar den det... kan aldrig komma ihåg vad torget heter... men där står en stor stålgiraff :) 

1 kommentar:

Hanna sa...

Ha en bra helg
Hanna