13 augusti 2014

Mode över 40?



Satt just och surfade runt lite bland olika bloggar och uppdaterade mig lite. Funderade just över det här med mode när man kommer upp lite i ålder. Det känns mindre och mindre viktigt men ändå vill jag ju inte vara "fel" och "ute". Många som bloggar om mode är 20-25 år, har inga barn, ingen erfarenhet och känns bara ytliga och korkade. Jättevackra! Men ytliga... 

Jag vill inte lägga för mycket pengar på kläder. Det är inte värt det för mig som har tre barn och MASSOR med annat jag måste lägga mina pengar på... Jag använder gärna märkeskläder men då får det vara att jag hittat dem på loppis. Loppis för mig är när någonting kostar 30-40 kr. Många som "fyndar" vintagekläder har ju betalt massor för kläderna, så kallar det det för "fynd". Retligt tycker jag, falsk marknadsföring liksom. Fast fynd är ju olika för olika människor... såklart. 


Finns det någon blogg som ni känner till som handlar om mer "moget" mode? Lika snyggt men mer prisvärt? Och inte på någon unge utan barn och utan hjärna? Den bloggen hade jag velat läsa! 

Jenny

2 kommentarer:

laura Madalene sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
EM sa...

Precis! Så är det.
Läser gärna om kläder som kostar så att man verkligen har råd att köpa och inte måste spara ett halvår.. och jag köper gärna kvantitet istället för ett sk fint märke som är så dyrt att man inte ids använda det.
Har varit på en del såna klädvisnigar för kvinnor i min ålder och då förväntas det tydligen att man ska lägga 6-7 tusen på en enda outfit. ???!!!...Nejtack! Kör mitt eget race, jag...
Det blev mycket loppiskläder när jag gått ner från stl 50-52 till 38-40,,, men underkläderna blev nyinköp...;-)
Spännande att bli egen...
kram EM