26 augusti 2014

Fika och kvinnliga nätverk på Magasin 36Igår hade jag förmånen att få träffa en väldigt härlig kvinna på Magasin 36. Vi pratade företagande, kvinnligt företagande, utbyten och framtid. Det kan man aldrig få nog av tycker jag. Sådana möten alltså. Så himla härligt att prata med andra driftiga kvinnor och hjälpa varandra framåt. Mer sådant! 


Sen skadar det ju inte att vi satt på detta underbara ställe heller. Det är väldigt vackert och jag gillar atmosfären. Anders Martinsson som driver stället är galen men otroligt skicklig på inredning. För några år sedan när han hade bara en butik med möbler här gillade jag stället allra bäst. Sakerna han gjorde var spännande, galna och så energigivande. Inte alla uppskattar hans "borderline" stil men JAG gör det. Själva Magasin 36 har blivit mycket mer "mainstream" sedan dess... men jag antar att det måste vara så för att attrahera stora massan. Och DET gör det ju nu!


Vi satt där länge och väl och smuttade på våra kaffe. Och sen blev det en sväng in på Saluhallen... såklart. Jag tänkte först att jag kanske ska skaffa lokal på Magasin 36 nu när jag startar eget... men mannen min tyckte inte ALLS att det var en bra idé... ?!

Trevlig tisdag till er! Nu ska jag fara och hämta dottern på fotbollen och sonen på ishockey.


1 kommentar:

EM sa...

Vilket otroligt mysigt ställe!!! Förstår att det kan vara lockande att ha ett eget place där också.
Men du kan säkert hitta ett lika häftigt ställe att slå ner dina (firma)bopålar. Du kanske behöver tänka lite utanför boxen.
Men nätverk måste man ha som egen, och kvinnor kan (om dom vill....) dela med sig av egna erfarenheter (även om man inte är i samma branch).
Det finns fällor som egen, om man är kvinna. Ofta handlar det om felprioriteringar och att man kanske inte tycker att man behöver ha en plan och följa den...
... säger en som gjort de flesta misstagen, hehe
kram EM