23 augusti 2014

Feng Shui och sånt i verklighetenHallå på er! 

Det är lördag och jag fick en liten stund framför datorn. Ja, egentligen ska vi röja i trädgård och här hemma... men jag pausar en liten stund bara 5 minuter sisådär. Och dricker mitt kaffe. Kanske 10 då. Jag har verkligen funderat på det där med städerska. I mina drömmar har jag en sådan som kommer varje fredag och städar undan allt, gör så det doftar gott av såpa och ställer färska blommor på bordet. Så ser inte riktigt verkligheten ut... Alltså vi har ett gigantiskt hus. Så är det inte riktigt färdig. Brädor som ligger på vänt (fortfarande!) för att läggas till golv. Trappor som inte riktigt är färdiga och kök som inte heller är färdigt. Det är liksom inte så lättstädat... ja... om det vore det vore det ju inte så jobbigt. Ni förstår. Hur gör ni? Jag håller verkligen på att bli knäpp på allt undanplockande. Ändå vet jag innerst inne att alla har det i princip likadant... eller? 

Happy Saturday! 

Feng Shui (eller vad det heter) på er!

Kram J

2 kommentarer:

Marika sa...

Ååh Jenny, jag vet precis hur du känner! Vi har ju också ett gigantiskt hus. Det är färdigt. Inga plankor på golvet eller så.
Tyvärr så spelar det ingen roll. Det är A L L T I D smutsigt och stökigt (i allafall i mina ögon, maken tycker inte det är så farligt... hmmm...). Jag konstaterade häromdagen att det skulle inte räcka med en städerska, vi skulle behöva en heltidsanställd BUTLER :) För jag har insett att om man vill ha det sådär Sköna-hem-inrednings-feng-shui-fint hemma räcker inte en städerska långt när man har en hund, en utekatt, två barn och en träningstokig man :)
Jag brukar stoppa undan värsta stöket i närmsta skåp, titta på min underbara familj och tänka på hur tomt, och tråkigt det hade varit utan dem. Då känns det lite bättre :) Kram Marika

Rosenvit sa...

Åhhh
Jag hörde mig själv stå och skrika häromdagen
"Det enda jag gör (svordom) är att plocka å plocka efter allt och alla (svordom) vad jag hatar det här det tar aldrig slut!!!"
Mmm, det är nog så att vi alla har en massa mög både i rummen och inom oss.

Ha det
Anna