07 augusti 2014

Ett eller fem barn, sova över eller inte.Gokväll. 

Dagen har varig lugn och skön ganska snurrig med fullt av barn i huset. Barn som kommer och barn som går. Jag lagar lunch till ett helt jöve men så kommer bara en. Jag lagar kvällsmat till två men så har jag helt plötsligt fem osv. Inte helt enkelt att planera alltså. 

I natt skulle vi ha en nattgäst men nattgästen ville hem. I nästa andetag kommer det tre nya nattgäster som nu kommer sova över. Puh. Det blev pasta med pesto förresten. Orkar inte tänka eller göra mig till när det blir så här. 

Och barnrummen. Ja de får se ut som de gör. Ostylade, stökiga. I ett är det nu bäddat i bäddsoffan. Barnen som ska sova där är nu och tar ett kvällsdopp... 

Jag tänker nu bädda ner mig i sängen och titta på Netflix. Jag saknar min yngsta docka. Hon sover hos farmor. 

J

4 kommentarer:

EM sa...

Ha ha, ungdomshotell, alltså, det känner man igen. Minns detta, och ta fram det minnet sen, när dom är utflugna. Det minnet kan vara till nytta när det kommer hem som vuxna, med barn och hundar och respektive... bara att koka lite pasta o pesto igen...
hihi
kram elsamarianne

Anci sa...

Och hur många barn har du nu ? ;)

Får jag fråga en sak ? Var har du hittat påslakanet ?? Jag letar efter ett sånt ! Hoppas att jag får ett svar från dig som gör att jag kan köpa det ! I så fall har jag fått stor hjälp :)

Kram
Anci

Hanna sa...

med barn i huset blir det lätt så. Känner så väl igen det
Ha en fin kväll!
Hanna

Anci sa...

Tack fr hjälpen !!
Jag har letat länge efter ett harlequinmönstrat tyg :)
Så nu blir det en beställning hos Ellos.

Kram
Anci