17 juli 2014

Semester (-helvete)


Jag är ju ledig nu. Mannen jobbar. Tanken är ju att barnen ska få ha långledigt och ett härligt sommarlov. Det är bara det att det inte känns härligt ett enda jävla dugg! Mina barn bråkar mer än någonsin känns det som. Idag tänkte jag att jag måste hitta på någonting med dem så att de håller sig nöjda och glada. De valde simhallen (typiskt på en sådan fin o solig dag!) och så blev det. Inom en timmes tid var det en som grät och en annan som nästan blivit dränkt. Trötta mig. När mannen kommer hem från jobbet känner jag mig bara helt slut istället för nöjd och utvilad. 

Jag behöver semester från semestern! 3 kommentarer:

Annas skattkammare sa...

Hihi jag känner igen det, jag är ju föräldraledig nu, men att kalla det föräldra LEDIG är ju ibland ett stort skämt. ;) just nu har treåringen vattkoppor, bebisen lite extra gnällig och mannen bygger altan. Lika med- trött, gnällig och ostimulerad mamma. ;)
Kram och hoppas ni får en mysig resterande sommar!

Emma Thun sa...

Precis så är det här med! Barnen retas konstant med varandra. För ett par veckor sedan var vi nere i Skåne och åkte tom hem i förtid så att vi i alla fall slapp vara nära varandra. Hemma kan ju barnen vara på varsitt rum...

Lilla huset på prärien sa...

Ja du Emma - inte kul att ni fick åka hem från semestern men jag förstår dig! Nu i helgen är mannen hemma men han är också som en jäkla surkorv. Undrar just om det är de där rutinerna som fattas för att "folk" ska må bra...?