10 november 2013

Livsfunderingar och Colorama-kväll


Slösöndag. Det är skönt det. Mannen är och tar ett dopp. Och det kan han ju vara värd på Fars Dag och allt. Själv sitter jag och funderar på om jag har lite ont i magen. Jag tycks ha blivit hypokondriker på sista tiden. Har börjat dricka massor med grönt te. Det förhindrar cancer har jag hört. Eller ja... bättrar på chanserna kanske jag ska säga. Fan, jag är inte ens 40 år gammal och sitter och funderar på sånt. Jäkla skit. 


Jag vet att jag är lite knäpp men det är så mycket med olika sjukdomar runt omkring mig just nu och jag kan inte låta bli att fundera på vad det där kommer från. Jag skingrade tankarna lite när jag var på Colorama härom kvällen. De hade kundkväll och de lämnade 25% på hela sitt sortiment. Jag som behövde färg passade självklart på. Och så snodde jag lite ost också. Det är ju LCHF. Fast jag tog druvor och en kola också (okej... några kolor) och det är ju inte LCHF.... fuck det.


De hade fått in helt underbara kalkfärger. Jag blev lite kär! Men jag vet inte riktigt vart i mitt hem det skulle passa. Jag funderar. Men så är jag ju lite allergisk mot att det blir för mörkt sådär. Och så tröttnar jag lätt. Det gör det lite svårt. Nej, hos mig får det fortsätta vara vita väggar. Just nu är det dotterns golv vi håller på med. Och kanske, kanske kommer mannen bygga en garderob till henne idag. Håll tummarna!


Tapeter är också kul men inte min grej riktigt. Det funkar inte riktigt bara. Jag tröttnar och så blir jag sur för jag måste göra om igen. Väggarna måste vara enkla för mig. Är inte ens så glad för kost på väggarna. Men konstiga möbler - DET gillar jag! 


Köpte hem fina barstolar till köket som kommer bli absolut grymma. Någon dag. När köket är färdigt så. Ska sätta upp alla lister och fläkten också. Någon dag så...

Okej, jag tänker fortsätta min slappesöndag. Sätta på en kopp te. Sen kanske vi drar till ishallen en sväng. Hittar ni på någonting kul?3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Har flera omkring mig som drabbats av denna skitsjukdom och jag kan bli som du. Plötsligt ont någonstans och jag har en hjärntumör... Jobbigt, men kanske tankarna på vad som kan hända kan få en att leva mer i nuet. Har idag tänt ljus på pappas grav. Pappa som gick bort i cancer.
Kram

EM sa...

Såklart man funderar. "Alla" drabbas ju av nåt, verkar det som... tänk jag då, som precis fyllt sextio,,, då kan man prata oro.... så jag äter väl som jag brukar, eller gjort sista året... lchf näe, det är inte min grej det, här väger vi o räknar kalorier och håller vikten så redigt så...har bantat bort 40 % så det är lite mindre som krävs för att få den här kärringen att gå runt, hihi.
kram på dig
EM
ps. färg är fint, tapeter är fina, men svårbytta...

Hanna sa...

Ha en fin dag!
Kram
Hanna