03 november 2013

Pelle Vävare - rena rama lyxet.


Godmorgon kära läsare,

regnet öser ned utanför mina fönster. Det är kallt och ruggigt och dropparna slår hårt mot blecken. Det känns fridfullt på något sätt att sitta inomhus i värmen. Inga ljus tända men såväl ljuset från datorn nu. Barnen sover ännu och jag passar på att njuta av stunden.


Helgen har varit lugn och skön med ishockey för barnen och sen har vi slappat mest. Som vi alltid gör. Tidigare i veckan var det ju Halloween så då var barnen ute och tiggde godis. Jag tycker det är en mysig högtid, Halloween. Den är så harmlös, barnen söta som socker i sina utklädnader och lite godis kostar det bara. Många blir arga och tycker att det är tiggeri, det tycker jag är helt löjligt bara. Det är för barnen och de blir så glada för en klubba eller två. Hur svårt kan det vara? Vi köper alltid hem godis till den helgen om-ifall-att det dyker upp en häxa eller ett monster.


Denna söndag ska ägnas åt att förbereda veckan. Sängkläderna ska tvättas och mat ska inhandlas. Dessa ljuvliga sängkläderna kommer från Pelle Vävare och jag har nog aldrig haft skönare eller bättre sängkläder. De är i tjockt, mjukt linne. Helt fantastiskt att sova i. Jag har haft de från H&M tidigare men de är ju så tunna! Och går sönder efter en tids användande! Pelles är rena rama lyxen, galet.


Böcker har jag alltid vid sängen. Men jag läser dem aldrig. Det finns inte den tiden bara. 

Så vad hittar ni på en söndag som denna? Är ni vakna? 

J

3 kommentarer:

Anci sa...

Jodå, jag är vaken :)
Och nu vet jag vad jag ska be tomten om iår :) Tack för tipset !!

Kram
Anci

Annas skattkammare sa...

Hej! Ja med en 2,5 åring i huset som vaknar vid sju får man ingen sovmorgon.. :) sängkläderna ser väldigt sköna ut!
Kram Anna

enannanhelena sa...

Jodå, jag tittar allt fortfarande in ibland - t.ex. en sömnlös tidig torsdagsmorgon... Skulle nog behöva de där sköna sängkläderna, tänker jag. Tycker att färgen och texturen får allt att se ut som ett stort härligt blått stormande hav! ;)

/helena