21 juli 2013

Nu har vi jobbat hårt och "måste-cupcakes"Åh vilken underbar söndag! Den började med att mamma och hennes Janne kom förbi i arbetskläder och skulle hjälpa oss lite här hemma. Vilken fantastisk energi det kom in i huset! Vi har rivit nästan hela det gamla "husvagnsgaraget" som de tidigare ägarna byggt på tomten. Stort åbäke (skånska...) som tar hur mycket plats som helst. Och det är så SKÖNT nu när vi fått fart! Tack mamma!


Jag vet inte men varje gång vi ska få någonting gjort här hemma kommer det saker mellan. Mycket barnen såklart, som ska till vänner, som ska måla, som behöver hjälp, som varit på toaletten... den listan kan i princip göras hur lång som helst. Och sonen kom hem en kväll (sent!) och sade att han måste minsann ha med sig någonting hembakat till avslutningen på seglingen dagen efter. Måste! Det var störtviktigt... så det var ju bara att sätta igång. Cupcakes blev det. "Måste-cupcakes" kallas de. 


3 kommentarer:

Sabina sa...

Så fint att få hjälp och mycket gjort på en gång! Fina cupcakes hann du få till också. En bra dag mao.
Ha en fortsatt fin sommar!

Kram Sabina

EM sa...

Visst känns det bra efteråt, de där jobbar-dagarna. Minns allt måste-fikat,,, de kommer som en kalldusch kvällen före_och man har stor tur om man kan röra ihop nåt. De var fina, dina måste-cupcakes.
kram EM

Annas skattkammare sa...

Så är det att vara småbarnsförälder, mycket som ska göras och lite tid över att göra det på.. Men allt är ju inte livsviktigt som tur är, viktigare att rå om varandra tycker jag. Men visst är det skönt när man får hjälp ibland och får röja undan lite! Önskar en fin sommarvecka!
Kram Anna