07 juli 2012

RonjaKan inte låta bli att visa er mina bilder från den fantastiska Ronja-showen på Astrid Lindgrens värld. Vi hade faktiskt de bästa platserna man kunde ha så det blev en del fina bilder!


Jag var väldigt imponerad över alla specialeffekter och hur snyggt allting gjordes. Här är det grådvärgarna som är på väg fram...


... och här väsen från underjorden.


Skådespelarna var alla heeeelt fantastiska. Jag kom på mig själv med att sitta och le hela tiden!  


Nu lovar jag dock att det ska vara slut med bilder från Astrid Lindgrens värld ett tag. Kommer med all säkerhet att åka dit igen vid tillfälle dock... 


Ronja och Birk, så söta. Birk deklarerar här att han "svär att aldrig bli en rövarhövding"...


... och rövarna som hör detta sätter ölen i vrångstrupen och spottar ut :) Att jag lyckades fånga det på bild... helt fantastiskt.

Idag är jag själv hemma med tjejerna för killarna är iväg på sitt håll. Just spelas Barbie-filmen men lite senare ska vi nog iväg på något äventyr, vi får se.

Ses snart.


2 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad mysigt med en tur till ALV nu är det ett par år sedan vi var där sist, lite tråkigt när barnen blir stora, min äldsta är döpt efter just denna rövadotter, till hennes förtret när hon var yngre och de sa Ronja Rövardotter till henne i skolan men nu tror jag hon gillar det ;o)
Ha en fin söndags eftermiddag!
Kram/Lena

Anonym sa...

_Älskar_ ALV. Är mer eller mindre uppvuxen där. Och gillar man inte Astrid Lindgren så tar ja illa upp. Den platsen, minnena o låtarna har hjälpt mig under dem jobbigaste stunderna.