06 juli 2012

Astrid Lindgrens värld...Jamen så har jag äntligen fixat lite med bilderna från Astrid Lindgrens värld. Och jag måste ju visa er för det fanns så mycket att se! Så vackert.


Här är jag inne i Tant Bergs hus. Det är PYTTE-litet men allting finns där. Önskar att karaktärerna fanns där också. Den där Tant Berg gillar jag, henne vill man bara krama!


Tidstypiska möbler. Så mycket känsla över. I LIKE ALOT!


Utsidan på Lottas hus. Gillar stenläggningen och de underbart vackra fingerborgsblommorna.


Där är ju alltid en hel del folk på Astrid Lindgrens värld. Men det är ju så stort och det händer så mycket saker samtidigt på olika håll så "massan" delar på sig och det känns inte översållat med människor ändå. Det innebär dock att man behöver ha åtminståne två dagar på sig för att hinna kolla in allt man vill kolla på. Många av föreställningarna är ju samtidigt.


Här är jag inne i utställningen om Saltkråkan. Man körs runt i en liten bil och för sedan höra sagan om Saltkråkan och alla karaktärerna visas upp som vaxdockor. Charmig upplevelse!


Esther njuter av Nils Karlsson pysslings trädgård.


Inne i huset fanns mycket roligt att kolla in och klättra på. Vad små vi blev helt plötsligt! En angenäm känsla... :)


Sist men inte minst en bild från Pippis hus. Behöver jag säga att barnen var sååååå glada att få vara på Astrid Lindgrens värld. De vill självklart dit igen! 

Idag - molnigt här i Skåne. Jag ska försöka fixa lite fläderblomssaft och jag hoppas att mannen kan fixa till väggarna i köket... håll tummarna. Jo... och ikväll väntar lite party med nya jobbet :)

Kram Jenny

3 kommentarer:

Sabina sa...

Härligt! Jag visade just dina bilder för barnen och dom kan inte vänta tills vi skall åka dit!
Låter intressant med nya jobbet!
Kram Sabina

Postadress Torslanda sa...

Tack för tipset om lekplatsen i Höganäs. Ska spanas in någongång i sommar :)

JOHANNA . today you inspired me sa...

åh så härligt!!