05 juli 2012

Uppdatering hall


Härliga torsdagen är nästan över och jag har precis kollat in första avsnittet av Sommar med Ernst. Detta fantastiska program som alltid inspirerar mig massor. Idag bara älskade jag växthuset - vill haaaa! Från Alvros var det visst. Och de finns ju i Marieholm i fina Skåne! Det där ska jag kolla upp lite senare när jag har mer pengar...

Här ser ni förresten vad vi håller på med just nu. Golvet i hallen målas och det blir så fint! Taket börjar komma på plats och sen är det dags för det att målas också... ingen rast, ingen ro :) 

Fast idag har jag hunnit iväg på en loppistur med söta väninnan Sanne. Hon hittade en "dra-mig-baklänges-jag-tror-jag-drömmer-snygg" skinnjacka. Ja, den passade ju inte mig alltså, annars hade jag brottat ner henner och tagit den. Fast så känner hon nog för mina fina "bestickvasar" i porslin med dansk text på också. De var grymma. Ska visa sen!

Kram Jenny

1 kommentar:

Rosenvit sa...

Kreativ mysdag med andra ord. Det låter hur härligt som helst och vad snyggt golvet blir.
Sonen här var på det klara med att vi måste ha ett växthus a la Ernst. Han är beredd att köpa hela huset i Värmland och flytta det hit för att göra sin mamma glad (det går faktiskt inte att bo i Värmland, har provat)

Simma lungt!
Anna