14 juli 2012

Arbetsplats i sovrummetIgår fick jag för mig att fixa till en liten arbetsplats i sovrummet. Det känns skönt att ha en liten plats att sitta på när jag ska sminka mig eller kanske sitta med den bärbara datorn en sväng. Jag har ju min stora dator nere i vardagsrummet men en liten plats till skadar ju inte. Och en spegel. Jag har inte haft en spegel på hur länge som helst... borde nog spegla mig lite oftare men jag orkar faktiskt inte bry mig så mycket. Nu har jag i alla fall en (liten) på plats.


Papperskorg hittad på loppis för 5 kr.


Här kommer jag också kunna lägga av mig mina smycken så de inte kommer på villovägar hela tiden. Älskar mitt fina armband från Royal Blush och sen lite godbitar från Lite Kalabalik.


Just nu fick jag förresten rapporter om att min lille son har anmält sig till och gett sig ut i sin första kappsegling (!) Herregud vad moding han är. Han har gått jollekurs i en vecka och har en vecka kvar på kursen. He he - det är morsans takter i honom. Måste ner och hejja nu så vi ses i eftermiddag!


So long!


2 kommentarer:

Industri house sa...

Hej jenny! Sååå SNYGGT du gjort! Har du tagit över maries fina bruna golvlampa? Jag tycker den är såå fin när man såg den i något reportage :) Har letat efter någon liknande länge nu, men tyvärr aldrig sett någon..Fint som bara den har du!! Ha en härlig lördag, kram jessica.

EM (elsamarianne) sa...

Vilket jätteläckert litet eget ställe du har ordnat.
Ser ut som om man skulle kunna sitta där och kontemplera en stund.
kram elsamarianne