14 juli 2012

En trött sonGod mor som jag är for jag ju ner till hamnen när jag fick veta att sonen "hipp som happ" efter bara en vecka i seglarskola hade gått och hoppat in på tävlingen Kullens Cup. Hujeda mig, tänkte jag. Han har ju knappt varit ut på öppet vatten. Mest tränat inne i hamnen. Men det gick jättebra! Han fick lite hjälp av de andra deltagarna och han var den som, trots att han kom sist, fick mest applåder när han kom över mållinjen. Åhhh så stolt jag är över honom! Vilken cooling han är som bara hoppar in i tävlingen sådär.  Men oj så trött han var efteråt. En helt slut liten kille.


Efteråt bjöds det på grillad korv och kall saft. Vi stannade och njöt en lång stund och vädret visade sig från sin allra bästa sida. Även om åskan kom mullrande lite senare. Vi var nog ganska trötta hela familjen efteråt för det blev just ingenting alls gjort. Vi bara softade framför tv:n. 

Tänkte jag ska fortsätta med det och kolla in senaste avsnittet med Ernst som jag missade i torsdags. I morgon ska jag till ett underbart ställe! Jag kommer hålla er uppdaterade. :)

Vi ses!6 kommentarer:

Villa Hemma sa...

Vilken modig kille, ngt han ärvt av morsan :)

Kram

♥ Fyra årstider sa...

Det var inte dåligt, heja stora killen!

Kram vännen

Grodmamman sa...

Friskt vågat, hälften vunnet!:) Bra jobbat av sonen!
Kram

Queen of Kammebornia sa...

Härligt med kall saft efter sådana strapatser :) Jag minns när jag var 10 år och gick på seglarskola... :)

millandante sa...

Ja det var modigt och strongt!!
Så nyfiken jag blev på var du ska imorgon...;) Får titta in igen då:)

Kram

House number 11 sa...

Åh, vad härligt och modigt!
Bravo!!
Kram Jenny