08 juni 2012

Gott


Fredagkväll... äntligen är den här. Det har varit en jobbig vecka med lite för lite sömn och en del energi har gått åt till jobbet. Mannen frågade just om jag ville ha vin. Men idag vill jag nog ha mer av detta ovan. Energi rakt ut i blodet. 


Idag tänker jag också - stackars studenter! Här har det öst ner regn hela eftermiddagen, just när de ska springa ut. Och min tvätt hänger ute. Men det är ju inte hela världen... 

Mannen sitter i spänd förväntan och väntar på att EM ska komma igång. Själv ska jag ut med hunden. 

Vad roligt att ni var så många som gillade mitt räcke förresten - det värmer :) Nu önskar jag er alla en härlig fredagkväll. So long.

3 kommentarer:

Millas hem sa...

Åh, så gott! Och vilken himla härlig bild! Fick en energikick bara utav den. Tror nog ändå att jag hugger in på ett glas rött till maten! =))
Trevlig kväll och helg!

Kram Camilla

EM (elsamarianne) sa...

Å det var länge sen jag lyssnade på Leonard Cohen, så nu ska jag njuta, och vilka höjdare du hitta på resten av Playlist. Thåström...mmmm.
ha en härlig helg
kram EM

Rosenvit sa...

Men du, vi verkar ha haft likadana dagar. Ösregn på studenter, lite sömn, mycket godis och inget vin. Skrattade till lite när jag läste och fotbollstittande maken undrade varför.

Må väl!
Anna