09 juni 2012

Dörrar!!


JAAAAAA! Jag har äntligen hittat gamla spegeldörrar som passar precis till barnens rum. De var inte standardmått så jag fick leta länge innan jag hittade dem. Vi var iväg ända till Höllviken och hämtade dem. Idag har Janne och mamma varit här och hjälpt till att sätta dem på plats. Och så glad jag känner mig över dem!! Det går långsamt men det går åtminstone framåt här i villa Jenny.

Tjohoooooo!

5 kommentarer:

EM (elsamarianne) sa...

Vi har också sådana. Tror inte det finns äkta såna med standardmått. De spikade nog ihop dom till varje hus. Vi har sex stycken och jag tror inte nån är exakt likadan som den andra. Alla utom en är drickamålade för att se ut som björk, men jag är hjärtinnerligt trött på dom och vill helst måla dom vita. Men det är väl ett helgerån...
kram elsamarianne

Casa of Mia sa...

Åh så vackra, kram

Villa Hemma sa...

Meeeen, ni skulle ju hälsat på! Nästa gång du fyndar i mina trakter så får du lova att kika förbi :)

Kram

Emelie sa...

Åh jag beundrar sin tålmodighet med att hitta allt och orka vänta på att det perfekta ska dyka upp. Jag kommenterar inte så ofta men jag läser alltid din blogg i reader och ohar och aaar över din grymma smak och känsla för att få ihop det.

Lilla huset på prärien sa...

tusen tack emelie - vad gullig du är! jag försökte gå in på din blogg men det funkade inte det är därför jag svarar här istället.

jo, jag lovade mig en gång att jag ska aldrig köpa saker att ha "så länge" tills jag hittar det jag vill ha. "så länge" tenderar att blir "för alltid" istället och det vill jag inte. men det är klart att det ibland tär på mina krafter att gå här i renoveringsröran...

:)