06 juni 2012

Räcke i hallen


Alltså... här går det framåt "little by little" som man brukar säga. Förra helgen kom vår GUDABENÅDADE kontakt förbi och hade knåpat ihop ett räcke till hallen. Åhhhh vad glad jag blev! Här är nämligen huset i princip upp och ned och varje litet framsten känns som en enorm seger. Jag kanske ska berätta att vi har varit utan räcke i hallen lååååång tid. Och man skulle kunna säga att det har varit en dödsfälla. Vem som helst som trampade minsta lilla fel hamnade rakt ner i vår källartrappa. Så det känns verkligen som en seger att räcket är på plats! Och inspirationen till räcket kommer härifrån.

Och inte nog med det - samme man knåpar också på ett räcke till min spiraltrappa :) Det känns ju som ganska viktigt att vi inte trillar ned från ovanvåningen...Dagen har spenderats med tvätt, städ, disk och plantering. Vad hittar ni på denna fina Nationaldag? 

Kram J

7 kommentarer:

Åke och Tanterna sa...

HIMLARS VAD SNYGGT.

*KRAM*

Lena sa...

Åh...så fint! Detta ska jag lägga på minnet!

Kram/Lena

110kvadrat sa...

Himmel vad snyggt!!! O trappan längtar jag efter att få se!!!!!

Kronblad och Lantliv/Jea sa...

Vrålsnyggt. Jag döpte den här dagen till sveriges tvätt- städ- och trädgårdsdag.
Kram!

EM (elsamarianne) sa...

Snyggt! Jag älskar spiraltrappor, men tror du jag har någon? Nepp, en trist vanlig i trä...Undrar om jag kommer att ha någon i detta livet.
kram elsamarianne

Industri house sa...

Jag bara säger WOW!!Så fint det blir :) Du är så duktigt på att få till det snyggt. Visst är det bra när man har kontakter på svetsningar..maken min jobbar ju mycket med det, och gör mycket bord och hyllor,osv.. till lite olika inredningsaffärer, bla till ingrid på atmosphere i gbg.Dessutom så kul också att inte ha allt samma som alla andra. Ha det gott! kram jessica.

Rosenvit sa...

Snyggelisnyggt!
Du är imponerande som orkar och står ut i byggkaos.

Ha de´
Anna