10 juni 2012

Spiraltrappan


Godmorgon alla härliga medmänniskor! Kenneth är här och hjälper oss med det andra räcket till trappan och jag tänker plåga er lite till med bilder från den. Jag är så himla nöjd! Det har varit slit och mycket kämp men såhär fin blir den. Ni som följt mig ett tag vet att trappan såg ut såhär från början...


Hmm... ja, på så sätt är det kanske inte konstigt att jag är nöjd med vad som helst. Men detta blir preciiiiis som jag ville. Jag KUNDE ju köpa en ny spiraltrappa... men det är inte riktigt min grej liksom. Mannen min tycker jag är en riktig lumpsamlare. Jag frågade honom i morse "Om vi hamnade i en tävling och du fick frågan vad du ogillar mest med din sambo, vad svarar du då?" Och då svarade han just det... att jag är en lumpsamlare. 

Fast när spiraltrappan nu börjar bli färdig tror jag nog att han känner sig lite nöjd med mig i alla fall. Vad tror ni?

Nu är det dags för mig att förbereda ett litet kalas...

Jenny

8 kommentarer:

EM (elsamarianne) sa...

Känner igen det där lite ovilliga att ta till sig de fynd man kommer med. Det brukar ändra sig. Sen har jag tur att ha en man som också är lumpsamlare och även lite av en uppfinnare. Så det kan bli bra.
Vår trappa (trä) kom också i småbitar, köpt på annons och räckte varken upp eller ned, om du fattar. Vi fick förlänga den åt båda håll. Men den är bättre än en stege *fniss*. Jag önskar mig också en spiraltrappa.
kram elsamarianne

Åke och Tanterna sa...

Jag tycker Ni får en helt fantastisk trappa.

*KRAM*

♥ Fyra årstider sa...

Unikt och skitsnyggt vännen.
Kram Lotta

Grodmamman sa...

Trappan är ju super snygg och inte kunde man tro att det skulle bli så bra när man ser "före"-bilden!:)
Kram

Sahlenska Huset sa...

Lumpsamlare eller inte... Det blir väldigt snyggt hur som helst =)

Kram Linda

110kvadrat sa...

Alltså, den trappan är bara fantastikst! Lumpsamlare eller inte, men öga för sådana saker det har du!!

Underbart!!

Tidsmästarinnan sa...

Hurraaaa! TRAPPAN!
Såklart kommer jag ihåg den från "före-bilden" :-) Tänkte redan då att det var ett FYND (och min sambo hade nog tänkt att det var lite... krhhhmmm... lump :-)
Kram
Susanne

enannanhelena sa...

Spegeldörrar och spirande spiraltrappa! Hur kan han kalla DET för lump?!

Tänk på mannen här hemma - han måste stå ut med både onödiga porslinsfigursfynd och mögelluktande second- handlitteratur. Hm.

;)
/helena