22 maj 2012

Pelle Vävare collection!


I förra veckan hade jag ju förmånen att få bevista en förhandsvisning av Pelle Vävares kollektion som kommer ut till hösten 2012. Vilka fantastiska material det fanns där! Jag blev HELT och UPP ÖVER ÖRONEN förälskad i deras härliga linnepåslakan som ni ser ovan till höger. Till vänster en helt ljuvlig bomullskvalitet som jag också är väääääldig förtjust i. Kanske ett vitt set i bomull och ett blått i linne hos mig?


Kuddar och plädar fanns det i alla möjliga konstellationer och jag kan lätt se dessa i hem som gillar Lexington och Gant minsann. Den stickade pläden med en ficka och en skinnapplikation riktigt, riktigt vacker!



Här får ni se en liten närbild av linnepåslakan och en annan tjock härlig pläd i naturvit. Här ser ni också deras fin-fina kuddar i sammet. Tjock och fin är den! Få sammetskuddar har jag känt på som kan mäta sig med dessa.


Det fanns en  hel kollektion i deras fina linnekvalitet och jag föll pladask för kökshanddukarna som också kan omvandlas till förkläden om man vill det. Så himla smart!! Och snyggt. Jag kan lätt se mig i mitt nya kök någon gång i slutet av sommaren. Några sådana här vackra handdukar hängande strategiskt på några krokar och mannen med en runt höfterna stående vid grillen :) He, he...


Sängkläderna igen... här bomullssetet. Mmm... svalt och skönt!


Cykeln stod utanför showroomet och jag bara måste ju fota denna vackra sak! Så snygg. Undrar om den går att cykla på fortfarande? 

Om du är återförsäljare och blir intresserad av produkterna ovan ska du kontakta Ellens agentur. Själv skulle jag ha handlat ihjäl mig...

Nu önskar jag er alla en härlig tisdag! Här i Skåne tänker vi njuta av sommarvärmen, kanske blir det beachen för några av er?

Kram Jenny



6 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Ser ljuvligt fint ut!! Inte beachen inte ...däremot jobb :) Fast lite njutning i solen på sen em/ kväll. Du verkar ha ett väldigt roligt jobb!

ellens agentur sa...

Tack Jenny för alla fina ord och bilder!
Kram på dig!

Vardaxlyx sa...

Ljuvliga bilder du bjuder på =)
Kramkram

EM sa...

Men du, så mycket snyggt. Jag vill ha ALLT!!! Linnelakan, som blir så sköna ju mer man tvättar, hänger ute o manglar. Och vilka färger! Grrr, vilket habegär det blev där...
kram elsamarianne

Hanna sa...

Så mycket fint.Ha en fin kväll!
Kram
Hanna

Gilla Yoga sa...

Verkligen mycket fina saker, och de har ju så bra kvalitet!

Kram Linda