20 maj 2012

"Hemma hos" på Råå ovanvåningen


"När jag var liten höll jag på att fixa och dona i mitt rum och bland mina dockor. Jag sydde kläder och grejade. Det allra bästa jag visste var att få följa med mamma på hennes shoppingrundor bland kläder eller loppisar" säger Jenny. Här en helt fantastisk päls - ljuvlig!


En stor gammal urna från Kina står under skrivbordet. Kanske är det ett fynd från hennes föräldrar som bodde i Kina en tid.


Vart jag än vänder mig i huset hittar jag nya underbara saker överallt. Det finns massor av vackra smycken lite här och där. En hel walk-in-closet med fantastiska kläder och smycken! Fast det fick jag inte med på bild... Ser ni förresten det vackra armbandet i skinn från Royal Blush ovan? I love it!


Garderoberna är gamla och har ursprungligen stått på ett slott i Danmark. Perfekt förvaring till alla Jennys kläder. Och mannens... får säkert plats på någon hörna :)


Badrummet på ovanvåningen är enkelt och sparsmakat. Jag blir högst förtjust i den stora korgen och tänker att en sådan nog skulle kunna göra sig bra i vårt badrum på ovanvåningen... när det nu blir dags att göra det. Just nu är det ju bara ett tomt rum. Korgen från Afroart.


Här står jag på ovanvåningen och tittar ner i hallen. Så snyggt det är med kristallkronan och mixen av de andra sakerna. Och varför ser inte min hall ut såhär?? Där hänger tonvis med barnjackor i grälla färger och cykelhjälmar som aldrig finner sin plats... suck.  Jag kanske får be Jenny att komma och konsulta hos mig :)

Detta var allt från detta ljuvliga hem för denna gången. Men håll ut. Jenny har massor av idéer och det dröjer nog inte länge innan det är dags att fotografera hos henne på nytt.

Tack, tack och tack för att jag fick lov att visa ditt vackra hem för mina läsare!

Kram Jenny

8 kommentarer:

House number 11 sa...

Ja, jag skrev det igår och skriver det igen: Jag älskar hennes hus, stil och smak! Underbar! Tack för att du visar så att vi får njuta!
Ha en fin kväll
Kram Jenny

EM (elsamarianne) sa...

Vilket härligt hus. Det är vilsamt med ljusa härliga färger. Tack för att du tar oss med dit.
kram elsamarianne

Grodmamman sa...

Vilket vackert hus!:)
Kram

Lundagård sa...

Råå-snyggt hela huset! :-)

Hanna sa...

Vilken underbar lampa, ja mycket annat fint också.
Ha en fin kväll!
kram
Hanna

Tusenfröjd sa...

NICE! Ja, vart finns alla barnjackor och skor och pryttlar? Just nu känner jag för att stoppa allt i en stor svart soppåse och bara gömma undan den:-D Så blir det så där fint avskalat...
Ha en fin kväll /Liv

annashusidingtuna sa...

Hej!
Men jösses vilket uuuunderbart hem!!! Älskar allt!!

Jo apropå ärtorna, de kan man ha till mycket, på smörgåsen eller i salladen osv. Man kan "skörda" 2-3 gånger alltså skörda av alltihop det kommer mer hela tiden, sen kan man plantera ut hela ruggen och sen får man ärtor.
Kram Anna

Industri house sa...

Tack för att du visar dessa underbart fina bilder!! Man inspireras och vill göra om allt här hemma nu :) Vrålsnyggt har dom!precis som hemma hos dig. Ha det gott jenny!Kram jessica.