14 oktober 2014

TACK!TUSEN tack allihop för alla hejjarop, sms och meddelanden av olika slag! Jag är såååå glad och tacksam att jag har peppande människor runt omkring mig - som stöttar mig som nybörjar-löpare. Det värmer mitt hjärta! Kul också att få inspirera några - någon som ska springa mer och någon som känner sig otillräcklig precis som jag, som känner igen mig i det jag skriver om löpningen. Och som nu struntar i vad andra tycker/tänker. Härligt!

Själv har jag en liten bit kvar då... får jobba lite med mig själv och min självkänsla när det gäller löpning. Och det finns ju inget annat sätt än att göra det än genom att just... springa. Och springa lite till. Och några lopp. Så vi ses där ute!

Kram Jenny

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Du, jag fattar inte heller alla termer som finns i löparvärlden. Har aldrig sprungit intervaller. Jag springer bara för att jag mår bra av det och det är ett himla bra sätt att rensa hjärnan på!
Kram

Hanna sa...

Ha en fin kväll!
Hanna

EM sa...

Det låter som om du hittat din grej. Jag har en sorg, att jag inte får/kan springa pga min höftledsprotes. Det är trist. Promenader är ju liksom inte riktigt samma grej. Tar dessutom lite längre tid... så jag får ägna mig åt det typiska trädgårds-arbete kombinerat med att sköta gården...
kram EM