07 september 2014

Stockholm i mitt hjärtaÅh vilka härliga dagar jag har haft i Stockholm! Åkte upp för att hjälpa en kund lite och då hann jag ju naturligtvis träffa min bror lite grann, bodde över hos honom. Ja, man kan ju inte annat än att vara lycklig när man får den möjligheten mitt i veckan, hipp som happ. Bara hänga med brorsan utan några andra störningsmoment. Även om det var mest kvällstid, vi jobbade ju allihop på dagarna, men ändå! 


Och inte nog med det! Jag fick mig minsann en hel förmiddag med min älskade kusin Nadja! Och hon är ett energiknippe som man bara fullständigt älskar! Hon håller just nu på att träna för att ta sig tillbaka på friidrottsarenorna igen. Och jag hade sett fram emot ett pass på Bosön med henne (där hänger alla kändisar vet ni...) men hon hade känningar i baksidan av låret så det fick vänta minsann. Nästa gång ska jag visa henne vart skåpet ska stå! :)


Vi var på Liiiidingöööö (stockholmska) och åt räkmacka. Eller ja... jag åt allt utom mackan faktiskt... LCHF ni vet... 


Och jag som följer Nadjas blogg har ju läst allt om hennes söta man Gunnar. Han kom förbi och hälsade och han var så söt så! Ja ni ser att kameran bara vill fokusera på honom - Nadja försöker att överglänsa men det går dåligt... eller också  hade jag för kort skärpedjup på kameran... vilket som! Hur som helst så tänker jag SNART åka till Stockholm igen! Jädrans vad härligt och massor med energi fick jag minsann! 

Stockholm i mitt hjärta!

1 kommentar:

Hanna sa...

Roligt med stockholms besök
Hanna