18 augusti 2014

Tyst i mitt hus...Hjälp... alla barnen är iväg till skolan idag! Minstingens första dag i skolan! Och hjälp vilken ångest och nervositet! För mig alltså! 

De två stora for ju iväg som ingenting... men minstingen var nervös och lite rädd idag. Ville inte jag skulle gå hem från skolan. Jag skulle vara med hela dagen. Och det hade jag varit också om jag hade fått välja... men vi blev hemskickade. Så nu sitter jag här... med mitt kaffe... och känner mig tom. Här är såååå tyst! Bara jag och hunden... 

Måste nog sätta på tv:n faktiskt... Åh gud, hoppas allt går bra nu. För alla tre. Att de har kompisar att hänga med, att de är snälla men inte push-overs, att mina stora tar hand om den lilla, att allt går bra! När slutar denna oron...? Någon som vet? Och MATSALEN! Hoppas allt går bra i matsalen... och att de inte äter margarinet... usch o fy för margarin - smör ska det va.

J

2 kommentarer:

EM sa...

Det blev säkert hur bra som helst, och dom är nu hemma och bubblar över med allt nytt som de varit med om idag. Har jag rätt?
Snart har du tre vana skolbarn som piper iväg på mornarna och lämnar sin stackars mor med kaffet och lite egentid...
kram EM

millandante sa...

Åh du... minns det där... och ändå brukade det för det mesta gå bra:) Hoppas det gjorde det idag!!

Här har den värsta oron vuxit bort med åren... fast det är klart, det finns alltid något annat att oroa sig för hehe..;)
Hoppas skolorna snart serverar riktigt smör också...

Kram kram
Milla