04 augusti 2014

Godmorgon löpning!Godmorgon allihop!

Kom precis hem från en liten löprunda på 5 km. Inte så långt men såååå skönt. Har haft lite ont i knäna och känt trötthet i benen så det var skönt att komma ut på en liten runda. Ofta när jag är ute kommer tankarna... "du springer ändå inte så snabbt"... "alla andra springer längre än du"... "fan vad du flåsar"...  "springer du under en mil är du dålig" osv. Jag försöker att trycka bort de tankarna för de hjälper verkligen inte till!

Egentligen är jag ju superglad och stolt över att jag orkar vara ute och springa överhuvudtaget. Det spelar ingen roll om jag springer 3 km eller 1 mil. Bara att jag springer. Det är det enda som spelar roll. Och så är det ju såååå skönt! 

Vi ses!


1 kommentar:

Grodmamman sa...

Vad jag känner igen mig i de där tankarna! Hade en period då jag ansåg att det inte var någon idé att jogga om det inte blev en mil. Nu när jag har problem med ett knä har jag fått omvärdera mycket, men det är svårt. I dagsläget skulle jag vara överlycklig om jag kunde springa 5 km utan att få ont!
Sedan spelar det egentligen ingen roll hur fort man springer, men jag fick stänga av tidsfunktionen på runkeeper för att kunna koppla bort det. Tävlade tidigare hela tiden mot mig själv.
Gå-jogga-springa ska man göra för att man mår bra av det och tycker det är skönt!:)
Kram