16 juni 2014

Semesterresor
Solen lyser ute och det spritter i benen. Jag har häcken full på jobbet så det finns inte riktigt tid att strutta runt på stan (även om det nog är det jag helst hade gjort just nu... med fickan full av pengar). Det jag skulle säga dock är att såhär när sommaren kommer och solen skiner så fint utanför fönstren har jag ibland lite svårt att koncentrera mig. Jag tänker på den fina resan jag var på i december när vi for till Barcelona. Jag har fått mersmak och nu längtar jag att få åka bort en sväng igen. Jag älskar Sverige! Och jag bor så himla fint. Men... att få komma bort är speciellt. Slippa tänka på mat och städ. Man kan inte åka in till jobbet "bara en liten stund" för att fixa någonting som kommit upp. 

Nej... semester är jag sugen på!

Vad ska ni hitta på?


2 kommentarer:

EM sa...

Semester? Nä du, ingen speciell för oss. J har fått nytt jobb och då ingår ingen semester direkt... så jag tar en tur neråt ditt, närmare bestämt ner till Sofiero i slutet på augusti, på Trädgårdsmässa. Det ska bli roligt och intressant, trädgårdsnörd som jag blivit på gamla dar... så en bussresa passar väl bra för en dam som jag i mina bästa år, hi hi... Kamera, stor plånbok (välfyllt kort) och många tygkassar ska med för inköp. Men visst hade jag väl åkt nån annanstans också...
kram EM

Frida Svensson sa...

vi ska spendera semestern i föräldrarnas fritidshus som ligger ute på en ö. sol, bad, grill och läsning står på schemat. och jag längtar!