04 juni 2014

Framtiden och funderingar


Hello friends... 

Long time no see kan man säga. Jag har haft fullt upp med jobb och familj. Ibland vet jag inte riktigt hur jag får ihop det med 3 barn, hund och man. Så ska jag försöka pressa in mig själv där lite ibland också... 

Har börjat springa och känner det är sååå skönt! Då får jag en stund för mig själv att rensa tankarna och bara vara Jenny en stund. Inte mamma, inte sambo, inte städerska... bara Jenny. Det finns knappt ord att beskriva hur skönt det är. Nu har jag haft ont i halsen i en vecka men sen ska jag springa utan vara helvete tänkte jag! 

Jag vill, vill, vill skriva till er lite oftare och det hoppas jag att jag ska ha tid med framöver. Har många tankar och funderingar kring min framtid och vad jag ska göra just nu. Jag vill hinna fotografera mer och jag känner mig nyfiken på så många saker. Känner ni så ibland? Att ni vill prova på saker, testa, uppleva. Världen kan inte vara ett ekorrhjul eller? 

Vi ses snart igen! 

Kram Jenny

3 kommentarer:

Prima Gård sa...

Hej Jenny!

Så roligt att du poppar upp igen! Gång på gång ... ;)

Nej, livet ska baske mig inte vara något ekorrhjul! Råd bot genast.

Kram till dig och heja, heja!

/Emma

millandante sa...

Underbart med saker som bara GER energi!! Och de där drömmarna och funderingarna, de är vägvisare och värda guld. Fortsätt fundera och bestäm ett litet steg to do:) Spännande!!!!

Varm kram
Milla

EM sa...

Tips från hon som varit med ett tag... typ ;-)
för sjutton, missa inte att ta tag i, att förverkliga drömmar, prova på saker och se dig om... det kan finnas guldkorn bakom de mest trista gråstenar...
ha en fin helg
kram elsamarianne