06 september 2013

Klassiker och Suspended coffeeHa ha... en klassiker det här. Har flow:et med bloggandet på sommaren när jag är ledig och tillåter mig att inspireras och drömma mig bort. Så börjar jobbet - och pang - ingen tid för foto, redigering eller utflykter. Men fasiken heller jag ska låta bli att blogga, jag tycker ju om det och vill inte vara utan det. Kan undras just hur alla andra som jobbar göra. Eller jobbar de inte? Eller är bloggen deras jobb? Ja, vad vet jag. Att jobba heltid och blogga är en kinkig kombination. Kan jag allt tycka. 

Idag lyckades jag dock få ihop en fika med kompis Anna. Själv köpte jag is-kaffe och en suspended kaffe. Anna hade aldrig hört talas om det där... har ni? I Helsingborg är det i alla fall stort nu att man på vissa fik kan köpa dessa "suspended coffee" till sådana som inte har råd att betala själva - som fattigpensionärer, uteliggare och andra som  har det lite kivigt ekonomiskt. Det gillar jag! Att någon kan få komma in, få värma sig lite och dricka en god kopp kaffe. 


Anna njöt av en riktigt god sallad. Anna driver agenturen Ellens agentur och det är så roligt att höra om hennes äventyr på inköpsresor, försäljningsresor och inspirationsresor. Jag njuter av att få följa med lite på distans. 

Och helgen är här! Många skriver om att de ska mysa med familjen, familjetid och barntid o allt möjligt. Själv tycker jag alltid att helgen är fylld till bredden. Vi ska hinna med inte mindre än fyra ishockeyträningar, en fotbollsmatch och två simlektioner. Och så en träff med några riktigt goa vänner. Tänkte försöka mig på "Pulled Pork". Vi får väl se hur det går... 

Trevlig helg alla!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack härliga Jenny för en supernice lunch! Vi träffas alldeles för sällan. Nu kommer jag köpa Suspended coffee vart jag än ser det! Kram på dig

Anonym sa...

Pulled porken blev hur bra som helst. Kram på dig kära du /Anna