22 augusti 2013

Förvaringskärlek


Jag har en väldigt liten hall. Så liten så jag tror den är byggd för två personer och inte fem som vår familj är. Vi har skor till förbannelse! Jag tror vi skulle kunna försörja ett mindre afrikanskt land med skor om vi skulle vilja... Hela familjen har vars tusen par. Minst. Alla används såklart (!) Och det är jäkligt tråkigt när man har en väldigt liten hall. 


Mannen min är helt för det här med förvaring och det ska vara praktiskt och så. Jag är också för det. Med det lilla förbehållet att det ska vara snyggt FÖRST och praktiskt SEN. Hallen har länge varit en tankenöt för mig. Ska jag ha en stor korg där jag bara slänger alla skorna? Nja, då hittar ingen sina skor, alla sliter och skriker, det blir slagsmål och någon får åka till sjukhuset. Nej. Annan idé. Mannen skulle få bygga någonting snyggt platsbyggt! Tar VÄLDIGT lång tid... längre än vad jag önskar. Så när jag fann denna smarta enkla lösning frånGranit gjorde jag slag i saken och köpte den på studs. (Det gjorde jag eg inte för jag var där och kollade flera gånger innan jag köpte den, sån är jag)


Granit-förvaringen har tagit hand om många av våra skor. Men inte stövlar och kängor... de funderar jag fortfarande över. Lite mer ordning och reda är det nog allt i hallen nu ändå!

3 kommentarer:

EM sa...

För lite plats för just skor och kläder, ja det känns igen. Spelar nog ingen roll hur stort man har i övrigt, det är de där grejorna som kommer i kläm.
En bekant till mig hade världens största grovingång med plåtskåp till alla (innan de blev "moderna") , var sitt, och där i förvarade sina ytterkläder, skor o stövlar. Sen hade dom extraskåp med täta dörrar och ventiler ut för ridkläderna... så himla praktiskt! Men så bodde där åtta barn också...
Vi är två, ändå känns det som om jag drunknar i alla skor... fattar inte, man kan ju bara ha ett par på sig...åt gången... Förstår inte varför HAN behöver så många skor. Skillnad mot mig, som måste matcha outfit, haha!
kram EM

Anci sa...

Tack för tipset ! Det ska jag absolut titta på i närmaste butik :)

Kram
Anci

Hanna sa...

smart