19 augusti 2013

Lite mer kökBara måste visa lite mer av köket alltså. Jag har levt utan en enda lampa (förutom en bygglampa vi fått låna) i hela köket under mer än ett halvår. Det känns som en otroligt stor LYX att nu kunna tända på kvällen och faktiskt fixa till disk o annat när barnen gått och lagt sig. För jag SER ju vad jag gör!!


Spisen funkar men plattorna funkar inte ännu. Gasen är inte inkopplad. Men nu i veckan ska det bli gjort minsann! Och då kan vi kasta ut den GAMLA spisen som står och skräpar i en hörna. Där har den stått också den i över ett halvår. Folk undrar hur jag orkar ha det så här och bo i ett renoveringshus... och kanske är det så - jag njuter så kopiöst när saker väl blir färdiga... som ljus... och lampor... Det är lite som att få ett nytt hus varje gång någonting blir färdigt :)


Vi spelar disko och dansar runt i vårt nya kök. Njuter av det som är gjort och blundar (så länge det går) för det som inte är färdigt ännu. Som fläkt. Det kommer snart upp en fläkt ska ni se... 

Och fram tills dess tänker jag njuta av lamporna.  Och ljuset. 

Varde ljus!


4 kommentarer:

EM sa...

Ja men det är ju perfekt! Så många glädjeämnen fler gånger om... istället för att öppna en dörr o gå in i ett helt nytt, helt färdigt kök. Då är det ju bara EN glädje, ju liksom...
Nu kör det på hela tiden... tänk när du får laga mat på gas,,, då du! Det är grejor det!
kram EM

Annas skattkammare sa...

Visst är det så skönt när saker börjar bli färdiga! Man njuter så mycket av det! Fast vårt kök blev klart för ett år sedan och det är fortfarande saker som inte är klara, och det stör mig en aning nu kan jag säga.. ;)
Kram Anna

Sabina sa...

Så fint det blir i ditt kök! För varje steg närmare målet känns det underbart, jag känner igen känslan :)

kram Sabina

Hanna sa...

så fint det kommer att bli.
Ha en fortsatt fin vecka.
Kram
Hanna