18 augusti 2013

Att baka är lyxSå var söndagen redan här och imorgon är det dags att ta i med hårdhandskarna på jobbet igen. För er som inte vet det så jobbar jag som headhunter och just nu söker jag efter en Area Sales Manager - rätt man/kvinna på rätt plats är det som gäller. Det är ju inte alltid så lätt som det låter såklart... det krävs en hel del detektivarbete för att hitta rätt och jag kan få sådan där ångest och stress när jag inte hittat rätt personer med rätta bakgrunden och rätta personligheten. Veckorna efter semester är alltid lite extra pressade för att hinna ikapp och då är det skönt när jag får vila upp mig lite på helgen.


På helgen njuter jag av att slappna av och få  jobba med mina andra stora intressen som inredning, matlagning och fotografering. Och i veckan investerade jag i nya "utstickare"  med stjärnform från TGR i Helsingborg (30 kr), då känns det ju liiite extra roligt att baka liksom. 


Gott blir det ju också. Jag får alltid extra poäng från barnen (och mannen) när jag stoltserar med scones på morgonkvisten. Ekologiska råvaror - så jag vet exakt vad jag stoppar i mina barn. 


Igår satt jag uppe alldeles för sent och kollade film och känner mig trött och hängig idag. Hade nog planerat en dag med rensning och tvätt. Istället blev det oväntat besök och härlig vänskaps-energi! Det gillar vi! Hoppas ni har det bra där ute!

Ses snart!


3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Lät bra mycket mysigare med oväntat besök och härlig vänskapsenergi än rensning och tvätt!:) Det finns ju kvar...
Gott med hembakat också. Tar mig inte tid till det för närvarande.
kram

Hanna sa...

så gott det ser ut.
Ha en fin vecka.
kram
Hanna

EM sa...

Jahaaa det är det du jobbar med, jag har undrat lite...
Låter som en väldigt spännande o intressant jobb.
Hoppas du fått vilat lite i helgen nu. Fina stjärnor... ser supergoda ut!
kram EM