03 juli 2013

Sommaravslutning


Oj, oj... dags att ta tag i det här igen. Sommaravslutning har det varit på dagis. Sommaravslutning ja... det borde heta Sommarstart tycker jag. Vi firar sommaren liksom! Avslutning av saker låter så tragiskt. Början på saker däremot - DET är härligt! Så Sommarstarten firades med en hejdundrandes fest med pompa och ståt. Vi fick en rundvandring i Snickarboa och vi fick bekanta oss med Pippi, Pippis pappa sjörövaren och Pippis "tjyvar" minsann.


Minsann tycker jag att det är en härlig start på sommaren jag! Och Pippis pappa sjörövaren ställde sig och grillade korv till oss alla dessutom - inte illa det på en skala va? 


Mitt vackra lilla barn spelade "tjyven" med grymmaste mustaschen och egenhändigt designad ficklampa och allt. Gissa om man är stolt i hela kroppen efter en sådan härlig start på sommaren!? Vad hittar ni på annars då? 

Själv jobbar jag på lite till innan det är sommarmys med familjen. Jag tänkte dock att jag skulle ta och sätta fjutt på den här bloggen igen. Det är någonting fridfullt över att få skriva av sig i etern.

Så - see ya later alligator :)

1 kommentar:

Grodmamman sa...

Jag har min första semestervecka och ägnar mig åt återhämtning efter en tuff vår. Maken jobbar fortfarande. På söndag tar jag och mamma med oss barnen till Stockholm ett par dagar. Ev blir det ett besök hos en bloggvän i Kalmar veckan efter.
Mysig avslutning du skriver om!:)
Kram