13 juli 2013

Love Warriors på HedentorpsJag var iväg till Hedentorps Plantskola en sväng för jag hörde ju att de hade fått in massa fina saker från Love Warriors. Jag har ju varit inne på deras sida några gånger och kikat men jag är ju lite gammeldags av mig och vill gärna känna och klämma på sakerna (i alla fall om de är lite "pricy") innan jag köper. 


Jag blev inte besviken och de fina salt- och pepparkaren fick åka ner i min korg på direkten för helt okej priset 110 kr. Superfina!


Nästan alla sakerna tycker jag väldigt mycket om - dessa fina urnor/krukor tex - helt ljuvliga! Men för nästan 600 kr fick de stå kvar. Kanske någon annan dag... Grytunderläggen, de har man ju sett på ett och annat foto men de är nästan helt oemotståndliga tycker jag. Väldigt, väldigt fina! 550 kr för paret. Japp, "pricy" tycker jag. Men i detta fall valde jag att tycka de var värda sitt pris. 


Jag läser titt som tätt på olika bloggar hur folk har hittat ditten och datten och kallar det fynd till höger och vänster. Det är ju sällan eller aldrig ett fynd om det inte kommer från någon loppis eller nedlagd butik eller liknande. Allt ligger ju i betraktarens öga - är det värt det priset kontra vad jag ska ha det till och hur mycket pengar jag har? Ramarna här är ju outstanding - helt ljuvliga men om jag inte minns helt fel så var det inte en enda som kostade under 1500 kr. Några upp mot 3000 kr. Nej, det tycker jag är för mycket. Inte värt sitt pris. Men väldigt fina.


Doftljusen ligger på moderata 199 kr. 

Med det sagt - gör ett besök till Liv på Hedentorps Plantskola! Där finns massor av se. Hon har plantor som är helt fantastiska (och ganska prisvärda faktiskt!). Love Warriors sortiment bara måste ni se! Och kanske är det så att ni finner ett och annat som ni tycker är värt priset för er. 

Trevlig helg!!

3 kommentarer:

Hanna sa...

så mycket fint.
Ha en bra dag!
Kram
Hanna

EM sa...

Å vad jag gillar att du skriver om pris på grejor. Ibland kan jag känna mig gammaldags, snål, trist, gnällig och kräsen när jag ser prislappar... Om jag hade massor/obegränsat med pengar (vem har det?) eller en summa som jag kan spendera på nåt jag verkligen vill ha, då så kanske... men ibland blir jag bara så trött på prislapparna och blir helt anti. Förr, när vi hade hästar, så brukade vi skämta om att "det här kostar fyra hästar"(1000 kr) för vi hade "tillverkningskostnad" på en av våra uppfödningar på 250 kr.... vi ägde både mamma o pappa... nu är han en fin dressyrhäst och värd... tja några till...
kram EM

Ett Vitare Hem sa...

Håller med, fynd ja då hittar man det billigt på en loppis eller när det är nån superrea och då ska det verkligen vara ett bra pris ;o)
Ha en riktigt härlig måndag!
Kram/Lena