27 december 2012Hej allihop - god fortsättning till er! 

Idag visar jag en bild från Therese Sennerholts fina line med vykort. Just dessa har jag varit extra förtjust i och tänkt att jag skulle köpa vid tillfälle. Men ack... nu är de slutslåda! Typiskt mig. Gillar någonting och tänker "de där ska jag köpa... sen" och så tar de slut. Attans. 

Hur som helst, det jag gillar är texterna så jag "copade" bilden och använder den som inspiration. I morse satt jag och läste tidningen och där var en så bra artickel som handlade om förändring. Att ingenting är beständigt förutom förändringen. Så himla bra! Trender kommer och går, traditioner förändras - ibland sakta men nog förändras de. Allting förändras. Det gäller för oss att "go with the flow" och hänga med i förändringarna. Och som Therese så fint säger "The happiest people do not have everything - they just make the BEST of EVERYTHING"! Yey! 

Love Jenny


5 kommentarer:

EM sa...

Bäst med de korten är, att man får verkligen tänka till, och tänka efter. Sanna ord och logiska.
Jag gillar att det där med julen är över och att det börjar ljusna så smått. Ska bara dricka lite bubbel o kolla fyrverkerier först...
kram elsamarianne

Camilla - En mammas dagbok sa...

Härliga texter!

Jag önskar dig en trevlig fortsättning på året och hoppas att 2013 blir ett fantastiskt bra år med hälsa och välmående.

♥ Stor kram från Västkusten & Camilla ♥

Ett Vitare Hem sa...

Ha en riktigt fin lördag!
Kram/Lena

Industri house sa...

Tack för all inspiration! Och än en gång sååå fint ert kök blir:)Spisen var grymt snygg!!Vill önska dig och din familj ett riktigt GOTT NYTT ÅR!! kram jessica:)

enannanhelena sa...

Hej Jenny! hinner inte titta in så ofta nuförtiden. Men nu vill jag ändå kika förbi och önska dig ett GOTT NYTT ÅR!

Och jag håller med - det är inte hur man har det - utan hur man tar det - som är det viktiga.

Även om det kan vara svårt att tänka så ibland. Men nu provar vi väl att göra det ett tag i alla fall. Två veckor eller så brukar det ju gå bra att hålla nya löften ... ;)

/helena