14 oktober 2012

Glarhallavägen 4 fortsättningJag fortsätter visa lite bilder från min vän Maries hem (och hennes man Bill... det är hans hem också...). Mest för att jag själv blir så himla inspirerad och glad över att se bilderna. Jag hoppas att ni blir det också. Alla bilder är tagna av fotograf Sara Svenningrund. Hon är verkligen superduktig!


Här ser ni vart vi har fått vår inspiration till vårt räcke i hallen... ljuset är väldigt fint tycker jag. Älskar de vackra speglarna. Några sådana skulle jag själv behöva fler av. Det är svårt att hitta snygga speglar tycker jag. Ser dem ofta hos andra men nästan aldrig till försäljning *surar*. 


Här ser ni ovanvåningen i en lite ny skrud sedan jag visade bilder från Maries hem, här och här. Mycket har hänt sedan dess såklart. Hon har alltid många järn i elden den kvinnan.


Jag håller ju på med barnens rum jag så det är härligt att få lite inspiration till det. Har svårigheterna dock att mina barn själva vill bestämma färgerna inne på sina rum. Det går inte alltid helt i mammas linje skulle jag vilja säga...Badrummet så vackert med sitt marockanska klinker. Ja, lite tjatigt är det kanske förvisso. Man ser mycket av det nu men jag måste säga ändå att jag gillar. Särskilt här där det får vara ett utropstecken i sig. Längtar tills jag får göra mitt badrum uppe i sovrummet!


Dörren som jag bara svimmar lite när jag ser. Ja - den är helt fantastisk! Och olivträden... mina dör ju för jämnan bara...


Dörrar igen... jag dör lite. Såååå fina! Jag hade gråtit en skvätt om jag skulle lämna detta huset och jag visste att jag var tvungen att lämna kvar dessa vackra dörrarna. Gaaaahhhh!

Imorgon är det jobb igen så det kanske dröjer lite tills vi ses igen - men håll utkik. Jag kommer tillbax inom kort. Och vill ni ses vi på Instagram!

Kram Jenny


8 kommentarer:

Anci sa...

Oj ! Mycket fint finns det där.

Kram
Anci

Industri house sa...

Ja du jenny! Va ska man säga det finns inga ord för hur vackert marie och hennes familj har!! Jag kan verkligen aldrig se mig mätt på allt fint :) Tänk vilken dröm att få flytta in där :)) Ha det gott jenny!kram jessica.

Hanna sa...

Ha en fin kväll.
Kram
Hanna

Tusenfröjd sa...

Mmm, otroligt mycket fint! Vill ha allt! Men så är hon ju också så väldans duktig.
Ha en fin dag /Kram Liv

Galleri Hönshuset sa...

Hej på dig =)

Jösssseeesssss vilket hem!!! Sitter här med mina brudar och dom gapar lika mycket (8 o 10 år)

Kram Pirre

Le Trung Thanh sa...

Beautiful colors
I like this style

--------------------------------
welcome to my blog
http://www.homedesign9.com/
Interior Decorating, Home Design, Room Ideas

Pilkgården-Susanne sa...

Det är så himla fint! Såg det på hustoppen eller?? Skulle kunna flytta in direkt =)
Kram Susanne

Pilgarden-Susanne sa...

Oj felstavat Pilgården ska det ju va!! För tidigt på morgonen.