09 augusti 2012

KalasdaxHej allihop! Dagarna på sommaren försvinner, jag njuter och gör lite vad jag tycker varje dag. Har varit på lite loppisar. Ni som följer mig på Instagram (lillahusetpaprarien) vet lite mer för där är jag bättre på att uppdatera. Har också haft lite kalas för vår 6-års tjej... kalas är toppen, eller hur?!


Här är kalasgänget och beundrar den nya spegeln som kommit på plats och den nya, fina ljusslingan från TGR. Pyjamasparty var det ockå... mycket uppskattat att slippa klä om sig på morgonen :)


Dottern fick klackskor! Oj, oj, oj vilken hit. Hon går runt med dem hela dagarna och tycker att hon är som en prinsessa. Så lite det behövs för att barnen ska bli lyckliga. Idag bär det nog av till Bakken. Ska försöka ha med min stora kamera så jag kan uppdatera er lite bättre... Vi ses snart igen!

Kram Jenny

4 kommentarer:

110kvadrat sa...

Ja det var något speciellt med pyjamasparty alltså. Att få ha dte på sig hela dagen, det var lyx det:)

ha en superdag!!

Kraam Emma

EM sa...

Skoj med pyjamasparty. Fanns t o m på min tid... å vad det var populärt.
Tänk en tur till Bakken. Då kommer mina barndomsminnen fram igen, för varje sommar tillbringade vi i Nivå och det är ju inte långt till Bakken därifrån. Och vi var där för några år sen också, det var nästan lika förtrollande.
kram elsamarianne

Grodmamman sa...

Det är kul med barnkalas, men nästan lika kul när det är över!
Kram

Hanna sa...

så gott det ser ut.
Kram
Hanna