27 juli 2012

Antikmässan Helsingborg 2012Årets Antikmässa i Helsingborg gjorde nog ingen besviken i år. Där fanns allt möjligt vackert och jag gick där och insöp hela härligheten och njöt av vackra, vackra saker. Min väninna Sanne var där för fösta gången och hon verkade njuta lika mycket som jag. Just att kunna se de där loppis-sakerna man funnit och faktiskt se vad de är värda. Och också hitta de där unika, fantastiska sakerna som man inte kan hitta på loppis och som är nog så prisvärda om man jämför med helt nya saker.


Själv är jag just nu väldigt fascinerad av kinesiska, japanska och marockanska gamla saker fick mitt lystmäte. Det fanns såååå mycket fint. Den hemska statyn här ovan var ett par - heeeeelt fantastiskt sådant och jag hade gärna haft dem hemma hos mig. Men kanske inte för 50 000 kr. Någon annan av mina läsare som varit på mässan i år? 

Kram Jenny

5 kommentarer:

Industri house sa...

Tyvärr får jag väl säga, så har jag aldrig varit där :) Förstår att även där har man missat mycket..superfina bilder jenny! Stor kram jessica.

EMs Bloppis sa...

Brukar åka till Borås på mässan där. Man blir ju helt Ha-galen. Det finns ju så mycket fint. Man tappar nästan perspektivet och tycker att tja så dyrt var det väl ändå inte med 50 tusen...som tur är har man inte dyligt på kortet, hi hi.
kram elsamarianne

Piccolacasa sa...

Hde tänkt åka dit igår men det var för fint väder, hoppas att det finns något kvar imorgon! kram!

Love Your Homes sa...

Nog har en resa söderut funnits i tankarna, men i år är det riktigt sen semester som gäller.

Har spenderat sista veckorna i spackel, slipdamm för att slutligen börja måla....o varmt är det ju!

Må så gott hela familjen,
Ingela

Hanna sa...

roligt med mässa.
ha en bra dag!
Kram
Hanna