20 juni 2012

Mölle Krukmakeri


Har saknat lite inspiration att skriva om min egna inredning på sistone så idag får ni hålla tillgodo med lite bilder jag tog hos Mölle Krukmakeri sist jag var där. Det är ett riktigt "må-bra-ställe" dit jag gärna åker om jag har en stund över. Min man vet det så därför tog han mig hit på Mors dag :)


Hela upplevelsen är underbar! Det är inte bara keramik utan det är fiket, atmosfären och allt det vackra. Själv brukar jag välja deras underbara soppor med hembakat bröd... med massor av smör på... :) Det är lika gott varje gång.


Keramiken vet ni ju att jag älskar och inte kan få nog av. Ibland när jag kommer in dit kan jag dock bli nästan paralyserad av allt det vackra så jag vet inte vad jag ska välja att ta med mig hem sen. Det är ju inte så bra. Fast det brukar lösa sig, för nästan alltid får någonting följa med hem... he, he.


Och nu senast var där massa coola utställare som sålde diverse saker - allt från scarves, mössor, goda teer och stickade koftor. Ja, det var riktigt nice!

I morgon blir det till att förbereda för midsommarafton. Måste iväg och plocka blomster till kransarna och sen ska det handlas en massa. OCH så ska jag hinna med och softa lite. Går det tror ni?

Kram Jenny

10 kommentarer:

EM sa...

Att försöka få in softningen ibland alla måsten inför helger, brukar bli svårt. Oftast kör man tills man stupar i en soffa och knappt kan röra sig längre... Tycker ändå att midsommar är lagom relaxed.
Vilken härlig keramik! Där skulle vara svårt att välja.
Ha en trevlig helg
kram elsamarianne

110kvadrat sa...

Vilket underbart ställe! Dit måste jag åka i sommar, tänk att man haft så nära i så många år men aldrig varit där.

Trevlig midsommar på dig!

Kraam emma

Sofie sa...

Underbart inspirerande!

Postadress Torslanda sa...

Det är ett så mysigt ställe! Åt födelsedagslunch där förra sommaren. Det får bli ett besök denna sommaren också. Så mysig atomsfär.

Det är busy dag för många nu ... mycket som ska hinnas med innan Midsommarhelgen

Ha en fin Midsommar

H A N N A S - F O R M sa...

ÅÅÅ, vill ha denna underbara keramik, sååå fin! Vilken underbar bild på dina döttrar, du har verkligen fångat både bus och kärlek. Önskar dig en fin sommar Jenny!

STOR KRAM
Hanna

Bruno och Mig sa...

Vilket fantastiskt ställe!
Det skulle jag vilja besöka. Så vacker keramik också. Njutbara bilder.
Ha en skön dag
Kramar L

Johanna VS sa...

härligt!
glad midsommar till dig också!

kram

Karin A sa...

Känner igen mig i det där med inspirationen. :( Men snart kommer den väl åter för oss båda. Mölle vore kul att besöka. Kanske kan svänga förbi i sommar!? Ha en skön midsommar! Kram

Hanna sa...

Glad Midsommar
Kram
Hanna

Hanna sa...

Glad Midsommar
Kram
Hanna