25 juni 2012

Ljuvliga soldag!


Åh vilken ljuvlig underbar soldag vi har i Skåne! NOT! Regnet har öst ner hela dagen. Det har iofs inte stört mig då jag varit på möten hit och möten dit. Men jag får energi av solen så jag saknar den! Mina (utslagna) pioner ligger nedtryckta i gräset utanför och är inte alls sådär "vippiga" och "gräddiga" som de brukar vara...


Mannen är duktig och kämpar på med golvet i köket. Det blir riktigt fint ska ni veta! Längtar bara efter att ett kök ska komma på plats också men det kommer ju så småningom. I dag räknar jag ner till semestern...

5...

9 kommentarer:

EM (elsamarianne) sa...

Vilka fina pion-bilder. Man kan nästan känna doften. Tänk när du fått ditt nya kök. Jag log i flera veckor när vårt var klart. Nu ler jag ibland, när det är ordning, hihi.
kram elsamarianne

Hanna sa...

vackert.
Ha en fortsatt fin dag, har ni regn precis som vi?
Kram
Hanna

Bruno och Mig sa...

Vackra bilder. Tur att man fotar, så att man kan njuta av bilderna när regnet förstör. Här ligger mina jättevallmo som slaskor på backen och bondrosorna har tappat sina blad.

Men efter regn kommer solsken!

Ha en bra kväll
Kramar Louise

Grodmamman sa...

Blev lite sur först när jag läste överskriften då vi haft hällregn hela dagen!:) Läste sedan vidare och insåg att ni haft likadant. Är så himla tråkigt!!! Här har det regnat konstant i två dygn nu.
Imorgon hoppas jag få se solen...
Kram

Tusenfröjd sa...

Så spännande med köket! Och så härligt med semester snart... själv har jag 3 veckor till. Sedan bär det iväg till Italien i två veckor:-D Jag längtar efter lite sol och värme, vin och god mat!!!
Kram Liv

JOHANNA . today you inspired me sa...

jamen eller hur är regnet hur tråkigt som helst!
imorse regnade det i helsingborg. jag åkte till stockholm över dagen, där regnade det, och det regnade i helsingborg när jag kom tillbaks också!!!

bu!

Rosenvit sa...

Var precis ute och knipsade en vacker pion. Som en vit tyllpompom i en svart vas tronar den lyckligt räddad från det blöta.

Hälsningar
Anna

Åke och Tanterna sa...

Hejsan i söder...

Samma-lika väder här. Håller på att bli tokig. Pionerna ligger efter gräsmattan och jag bor numera i högklackade gummistövlar.

Njuter av Dina fina bilder

Må gott

*KRAM*

mariaemb. sa...

Åhh, det är verkligen något speciellt med pioner! Det kommer vara det första jag planterar den dagen vi blir med trädgård. Nu får jag njuta av köpta istället... Trist om dina lagt sig. Du kanske ska klippa av dom och ta in?

Tack finaste du för din kommentar. Du ska veta att den gjorde mig glad. Försöker att inte ta åt mig, man vill ju inte värdera en negativ kommentar högre än en positiv. Nu är det glömt!

Måste bara säga att det är så kul att få följa med på hus-resan. Jag är imponerad av dig hur du väljer att ta tillvara på gamla saker. Heja lumpsamlare!! Ska bli kul att få se när det är klart!

Stor kram till dig!