27 juni 2012

Leka!


Så var onsdagen här. Solen har hållit sig borta nästan hela dagen men en och annan solstråle har lyckats trycka sig genom molnbarikaderna. Idag när jag kom hem från jobbet var barnen uttråkade och klättrade nästan på väggarna. Det var bara att packa in dem i bilen och köra till lekplatsen inne i Höganäs.


Ja, alltså vi har ju lekplatser närmre än så. Men just den lekplatsen är mycket populär bland våra barn. Det blev full fart på pjåddabenen direkt och ALLT skulle provas. Den gamla snurra-runt-plattformen är mest poppis. Men inte långt därefter kommer kiosken.


Där bjöds det idag på lakritsglass med strössel på...


... och det var en mycket trevlig expedit! Vi var kanske där en timme och sprang runt, lekte, busade, gungade och hoppade. Och det räckte. Sen for vi en sväng in till Loppan (såklart). Ina prutade på en stor rosa smink-och-smyckeväska. Damen i kassan ville ha en tjuga men Ina räckte helt sonika fram sin femma. Hon fick sträcka på sig rejält för det var med nöd och näppe hon räckte upp till disken... Självklart fick hon sin väska.

Och jag fick också en liten sak... men den får jag visa en annan dag.

Nu är det bara 3...

8 kommentarer:

Industri house sa...

Härligt att göra lite spontana saker ibland! Det är ofta då man får som mysigast :) Gott att Ina fick sin fina väska :) och spännande när man får se ditt fina köp..visst är det underbart med loppisar :) Kram jessica.

Hanna sa...

Härligt.
kram
Hanna

110kvadrat sa...

Alltså den där loppan, jag måste bara besöka den! Hur har jag kunnat missa den i alla år??

KLart hon skulle ha sin väska för en femma! Det ska börja prutas i tid:)

Trevlig kväll!

Kraam Emma

Rosenvit sa...

Kan ana att det bor rävar bakom de söta öronen...
Så kul det är med barnutflykter med mycket kill-i-magen-skratt.

Ha dé
Anna

EM (elsamarianne) sa...

Vilken rolig lekpark. Så ska de se ut. Minns de som fanns när jag var liten. Hela alltet asfalterat med gungor och klätterställningar, vilket gjorde att alla ungar på gården haft hjärnskakning och sönderslagna knän, armbågar och lösa tänder. Men detta var före bilbältenas tid. Så blev vi som vi blev också...
kram elsamarianne

Annas skattkammare sa...

Härliga bilder från en mysig dag!
Kram Anna

Yvonne sa...

Dear Jenny,
wonderful photos!
Your girls are so cute!
Hugs
Yvonne

Bruno och Mig sa...

Vilka sötnosar som leker och busar!
Barn är underbara. Jättevackra bilder. Och roligt att tjejen prutade. Helt i Loppisandan!

Ha en bra dag
Kramar Louise