15 september 2013

MalmöJag fick en fin tur till Malmö förresten. Vilken härlig stad det är tycker jag. Bra puls, mycket folk och roliga affärer. Själv fick jag tag i en alldeles utsökt falafel och gick och satte mig i en liten park nära city. Så enkelt och gott, lyxigt att få sitta där mol allena och kika på folket.


Inte så långt därifrån sen fanns Designtorget. En väldigt mysig butik som jag nästan alltid går in i när jag är i Malmö. Fast det är sällan jag köper någonting faktiskt... det finns så mycket fint att titta på. Inte nödvändigtvis sådant som jag "måste" ha dock. 


Dessa smycken har jag alltid varit svag för - gillar örhängena där i grönt. Nice. Nä, jag köpte istället en 40-års present till Dan i köksaffären bredvid. Det blev bra. 

Jag kan bli helt förlamad i affärer ibland. Känner mig oförmögen att bestämma mig, välja, köpa någonting. Så var det aldrig förr. Antar att det finns mycket som pengarna ska gå till nuförtiden och de där tankarna "snyggmenegentligenmåstesonenhanyaishockeyskydd"- tankarna fram...4 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Känner igen den där förlamande känslan när man är inne i en butik, inte alltid så kul....
Ha en finfin vecka!
Kram/Lena

Hanna sa...

Den där affärs känslan känns definitivt igen.
Ha en bra dag!
Kram
Hanna

EM sa...

Prioriteringarna ändras helt klart under tid...man får tänka att var sak har sin...
Det ser väldans gott ut med falafel, och design är ju roligt, men inte alltid "vill-ha-feeling". De där Pomona-örhängena är fina (har för mig att serien heter så i alla fall..;-)
kram EM

Vår plats på jorden sa...

Härligt att du är igång Jenny. Jag gillar att kika in.. Drabbades av stark Malmölängtan nu..! Kram Emma