04 augusti 2013

Maria och Fredriks bröllopJisses amalia vilken härlig helg vi haft i goda vänners lag! Min väninna Maria gifte sig med sin Fredrik och jag fick inte bara bevista bröllopet utan också delta som Toastmadame (vilket jag naturligtvis inledningsvis var lite nervös för...)


Men allting gick så bra och det var bara SÅ himla härligt, vackert, roligt och kärleksfullt!


Bröllopet ägde rum på Ven och bara det är ju en upplevelse tycker jag. Blev hämtade vid båten av traktor med långsläp som tog oss fram på skumpiga vägar. Varje gång den stannade och sen började köra igen hoppar  hela släpet till precis som om den skulle släppa loss oss och vi skulle fara ner för någon stor backe. "Ahhh" säger jag varje gång det händer. Men den släpper ju såklart aldrig. Vi kom fram till Gamlegård där vi skulle sova utan problem... (!)


Alla gjorde sig sig så himla fina. Just då var jag lite för nervös för att faktiskt lägga märke till allt... men jag ser ju nu på fotona. Mycket fina. Och alla så lyckliga. I alla fall för dagen.


Just att få träffa sina vänner som man inte träffar allt för ofta tycker jag är helt fantastiskt. Sen var vi i kyrkan och inte ett öga var torrt såklart. Det sjöngs fina sånger, mindre fina psalmer (Varför måste man alltid sjunga dem i kyrkan egentligen? Det låter faktiskt för jäkligt när vi, eller jag i alla fall, ska sjunga höga toner. Och det är ju alltid höga toner i alla psalmer, varenda en! Varför är det så? Nä, psalmer kan jag leva utan) och det lästes dikter av barnen. Ljuvligt bröllop!


Sen blev det mingel och bröllopsfesten börjar - här slutar jag att ta bilder för att ägna mig åt mitt Toastmadameri... så nu får ni inte följa med längre. Men vilken härlig kväll vi hade! Jag dansade långt in på småtimmarna i lite för höga klackar så nu sitter jag här med ömmande tramdynor och tänker tillbaka med uttryck som "så himla vackra", "så himla trevliga", "alltså vilken bra musik" osv. Jag ska leva länge på denna fina upplevelsen.

Kram J


3 kommentarer:

millandante sa...

Underbart med bröllop! Fint par:)

Hanna sa...

fina bilder.
Ha en fortsatt fin sommarkväll.
Kram
Hanna

Vita-hjärtan sa...

Vackra bilder!