02 augusti 2013

FredagsfinJag såg denna blus från Lilly of Sweden på någon blogg och blev helt kär i den. Ja alltså jag såg en grön-turkos variant och så googlade jag lite och fann den rosa till halva priset på Fina Liv. Det var jag ju bara tvungen att ha tyckte jag, jag menar halva priset... Jag har alltid så svårt att hitta snygga kläder som passar mig. Och det var ju en härlig korall-färg! 

 

När den kom var den ännu snyggare än på bilderna så jag blev så himla glad (även om det inte ser ut så på bilden)! Jag var ju bara tvungen att ha de andra coola färgen också. Så gör jag ofta... hittar en sak jag gillar och då köper jag den i alla färgerna. Lite nördigt nu när jag tänker efter...


Så här är den - den gröna! Jag osminkad och dassig men det bjuder jag på. Den gröna blusen hittade jag hos Mrs Slotte. Fick prata med en man där som var så himla trevlig - så hon är nog lycklig den där Mrs Slotte tror jag. Och det är jag också nu med min fina blus!

Idag är det stora förberedelser inför bröllop som jag ska på imorgon. Så jag måste hasta, hasta. Vi ses snart igen. Trevlig helg till er!1 kommentar:

Hanna sa...

snyggt.
Ha en fin dag!
Kram
HAnna