30 juni 2012

Semester!Åhhh jag kan knappt tro att det är sant - semester äntligen!! Underbara solen visar sig från sin bästa sida och jag tänker att jag ska njuta heeeeeela sommaren. Passade på att säga upp mig från mitt jobb också innan jag gick hem så nu väntar det nya spännande utmaningar för mig efter sommaren!! 

Fattar inte att jag bara vågade göra det när jag haft det ganska bra. Men jag tycker om att utmana mig själv, gör inte ni? 

Solig helg till er! Vi kommer bevista Astrid Lindgrens värld så är det någon som ser mig där får ni hojta till! Blir en den iphone-bloggande därifrån, hoppas ni har överseende.

Vi ses i vimlet! 

Kram Jenny

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Ha en riktigt bra semester nu!:)
Modigt att säga upp sig. Jag är alldelese för feg för att göra så utan att veta vad jg ska göra iställlet. Beundrar er som vågar!:)
Kram

Tusenfröjd sa...

Men sååå spännande! Vad ska du hitta på till hösten? Ha nu en riktigt härlig semester!
Kram Liv

Lundagård sa...

Tufft av dig att säga upp dig men självklart skall man utmana sig! Tänk så ännu mycket bättre allt kan bli! :-)

Ha nu en riktigt skön semester! Vi var också till Astrid Lindgrens Värld då vi besökte Sverige. Mycket roligt, teatrarna var överraskande bra och kul när man fick hoppa in och leka bland allt och alla, vi hade tur med vädret och lite folk då ni går så länge i skolan i Sverige!

Emelie sa...

Vilket härligt inlägg, hoppas att du får njuta ordentligt av semestern och att hösten blir spännande, heja utmaningar!

EM (elsamarianne) sa...

Gu va spännande med nya utmaningar efter semestern. Nu kan du vila och kontemplera och planera...
kram elsamarianne