03 juni 2012

Resultatet bara för att...


Här har ni containern fylld med gammalt bråte från stugan. Jisses Amalia vad vi slet jag och mannen! Alltså... här skiner solen men ni ska TRO att regnet öste ner på oss! Allt enligt Murphys lag. När jag tar detta foto är vi klara och ska ge oss av. DÅ tittar solen fram såklart.


Inte bara en container blev fylld utan också hela släpet fyllt med diverse saker som inte var i trä. Där sprang jag fram och tillbaka i mina gympadojjor (skulle tagit gummistövlar) våt in på bara skinnet.


MEN när man är klar så är det sååååå skönt! Hela denna platsen var fylld med ett stort BERG av bräder, gamla trädgårdsmöbler, utslitna fönsterkarmar och annat odefinierat trä. 

Så idag tänker jag softa och småstäda här hemma istället. Det finns mer att göra i stugan men inte idag :)

Go söndag på er!

6 kommentarer:

EM (elsamarianne) sa...

Uj, vad du jobbat på.
Här har också varit full fart och nu är dagens Loppis stängd...
Fått sålt en hel del, men det blir nog flera loppisar under sommaren. Vi bor nära en vältrafikerad väg, och allt står redan på plats, så det är bara att köra på...
Nu ska jag också softa. Det är vi värda.
kram elsamarianne

Postadress Torslanda sa...

Bra jobbat!

Bruno och Mig sa...

Oj va ni kämpat! Jag älskar när man får åka iväg till sopstationen och kasta en massa "bröte". Det är en befrielse. Hoppas att du hunnit vara ner och njuta lite av dagen också.
Ha en fin start på veckan. Kramar L

Grodmamman sa...

Vilket jobb ni har gjort, men det måste kännas riktigt bra nu när det är klart!:)
Kram

Sahlenska Huset sa...

Jag älskar sådana röjar-dagar för då syns det verkligen att man har gjort något. Och det är en totalt tillfredsställelse att åka till återvinningsstationen och blir av med skiten =)

Vi var också och tömde en hel släpkärra med gamla brädor etc i lördags, så underbart!

Kram Linda

Annas skattkammare sa...

Oj oj så ni har kämpat på!! Duktiga ni är!
Kram Anna