01 juni 2012

Älskade blåsiga fredag!Åh lycka! Idag fredag och det är sådan LYX att få komma hem till familjen och veta att man har flera lediga dagar ihop. Eller ja... det där med lediga dagar är med modifikation för vi kommer ju jobba på. Just i helgen kommer vi att spendera tid i stugan uppe på Söderåsen. Där ska städas upp och sorteras en massa så det blir fint och ska sedan ut till försäljning. Och idag flyttar vi runt en massa möbler och målar golv... Men det känns ändå skönt att få vara tillsammans och få en massa gjort. Det är ju otroligt skönt! I alla fall efteråt, när det är färdigt. 

Denna söta lilla vas i tunnaste, tunnaste porslinslera fann jag på loppisen i Viken förra veckan (eller när det nu var). Otroligt söt och fin och jag känner mig supernöjd med det fyndet!

Och här om dagen hittade fyra par skor på den lokala loppisen, 20 kr styck. Åhhh vad jag älskar loppis!

Ha en mysig helg. Kram från Jenny


5 kommentarer:

Industri house sa...

Så charmig vas! Du kan allt hitta fina fynd du :) Ja jag håller med, loppisar det gillar vi :) Trevlig helg på dig. Kram jessica.

Rosenvit sa...

Vasen är ljuvlig!

Ha det härligt!
Anna

EM (elsamarianne) sa...

Det är ju synd att du inte kan komma på min loppis imorgon. Du skulle säkert hitta nåt...
Vasen är precis en sån som jag skulle ta med mig hem, även om jag för tillfället har köpstopp. Nu gäller att bli av med så mycket som möjligt...
kram elsamarianne

Bruno och Mig sa...

Så söt vas. Jag är också förälskad i loppisar. Ledig betyder ofta pyssel i hem och trädgård. Men det är som du säger, mysigt att vara tillsammans.

Ha en skön helg
Stor kram L

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilken underbar vas!
Ha en riktigt fin lördag!
Kram/Lena