04 maj 2012

Fortsättning sovrum


Oj vad veckan går fort när det fattas ett par dagar! Jag fattar knappt att der redan är fredag! I helgen har jag lovat att vara med och hjälpa till vid Judo SM på Idrottens Hus. På lördag alltså. Hoppas ni är några som kommer dit. Jag kommer vara den som står med bössan och samlar in pengar till Shaking Generation.


Det kommer med andra ord inte att bli så himla mycket gjort här i helgen. Men gipsskivorna till taket är uppsatta nu. Jag är glad för det innebär att jag slipper "strösslet" med isolering över hela huset :)


Nu har jag hängt in alla kläderna i garderoberna och de sväljer mycket mer än jag trodde faktiskt! Nu ska jag bara hitta lite passande dörrar också. En till själva ingången och en till den blivande toaletten intill sovrummet. Men det får bli en senare fråga. Just nu koncentrerar jag mig på köket...


Här i Skåne har det varit fullkomligt ljuvligt väder nu på sista tiden. Just idag är det lite molnigt men så friskt och grönt överallt! Åhh jag älskar våren!


Nu tänkte jag fira fredag tillsammans med mina barn. Har inhandlat en hel del gotter i form av ostar och gott surdegsbröd. Mums!


Ovanför sängen har vi luftningsfönster och ljusinsläpp och som ni ser på min sida använder jag fönstersmygen lite till sängbord just nu... funderar på någon form av sängbord men är inte de nästan alltid väldigt fula??


Kudden från MO-inredning som jag bara älskar! Så Jenny :)

Med detta önskar jag er alla en riktigt underbar fredag!

Kram J


8 kommentarer:

Grodmamman sa...

Gillar verkligen ert sovrum och är lite avundsjuk på dina fina garderober!:)
Ha en fin fredag!
Kram

Hanna sa...

Så fina bilder.
Gillar lapptekniken och dörrarna.
Kram
Hanna

EM (elsamarianne) sa...

Jättesnyggt. alltså.
Du kan väl försöka hitta nåt oväntat att ha som sängbord. Nån märklig manick eller så? På med en skiva bara...
kram elsamarianne

110kvadrat sa...

Helt underbara garderober... :)

Ett Vitare Hem sa...

Ha en fin lördagseftermiddag!
Kram/Lena

Bruno och Mig sa...

Vilket fantastiskt sovrum ni har. Älskar garderoberna!! Lampan är också jätteskoj. Snygga bilder.

Kram
L

Daniella Witte sa...

Ljust, luftigt och helt fantastiskt ljuvligt!

Härligt att höra från dig i min blogg:) Fin söndag till dig! Kram kram

Industri house sa...

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: jag GILLAR allt!! Ett riktigt drömrum :) Garderoberna är helt ljuvliga. Kram jessica :)