26 februari 2012

Coffee-time


Vilka ljuvliga dagar vi har här denna helg. Solen strålar på oss och det är riktig vår-känning minst sagt. Hade det inte varit för att trädgårdstunnan är full redan hade jag gått ut och jobbat lite i trädgården idag. Istället blir det kompislek och kalas som står på agendan.


Sitter och bläddrar i den danska tidningen RUM och har blivit fullständigt FÖRÄLSKAD i dessa fantastiska stolar från Charlotte Perriand. Åhhhh så fina! Någon som vet vart jag kan få fatt??! Mooohhhaaawwwwaaaa!

Drinking coffee and think I'm in love... in these wonderful chairs from Charlotte Perriand. Want them, need them!! Where can I get them?


5 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Vi har härlig vårkänsla i Gbg också.
Vet inte vart du kan hitta de fina stolarna.

Har nog missat att skriva att jagverkligen gillar att du har musik på din blogg - och tar dig tid att variera den!

Ha en fin söndag

EM (elsamarianne) sa...

Gosh så läckra stolar. De skulle jag kunna tänka mig när våra vita barstolar gått hädan. Blir säkert snarare än vi tänkt pga vitt låssasskinn i detta hem = ej kattklosäkert.
Här är också underbart väder, dock lite kallt...
kram EM

purple area sa...

Snygga bilder och snygga stolar, har tyvärr ingen aning om var de kommer ifrån.

Kul att du var inne på min blogg, lycka till med de tre barnen!

/Susann

annashusidingtuna sa...

Hej!
Ååå så våren har kommit så långt hos er? Jag var ute och skulle ta bort lite vissna perenner i går och här är det typ bara yttersta centimetern av jorden som har tinat upp än...så jag kunde inte göra allt som jag hade tänkt.
Ha en bra söndagkväll.
Kram Anna

annashusidingtuna sa...

Hej igen!
på kanske gillar du delen under ditt inlägg var det en bild från din lampa i vardagsrummet (grislampan) jag klickade in mig på det inlägget från 2009 och vet du jag har nu LYCKAN att ha en likadan i vårt kök, hittade den i en lada hemma hos mina föräldrar.
Kram Anna